Privacyverklaring

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met chalet albers

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Chalet albers kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van chalet albers, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan chalet albers verstrekt. Bij bedrijf kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres

Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom chalet albers deze gegevens nodig heeft

Chalet albers verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan chalet albers je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, bestaande uit: verhuur chalet.

Hoelang chalet albers gegevens bewaart

Chalet albers bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst tot stand gekomen is.

Delen met anderen

Chalet albers verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van chalet albers worden geen algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Chalet albers gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Chalet albers maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van chalet albers bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, zonder het adres van je computer (het IP-adres wordt geanonimiseerd), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan chalet albers te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Chalet albers heeft hier geen invloed op. Chalet albers heeft Google geen toestemming gegeven om via chalet albers verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@chaletalbersmeervanlugano.nl. Chalet albers zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging en SSL

Chalet albers neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van chalet albers maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door chalet albers verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met chalet albers op via info@chaletalbersmeervanlugano.nl

Contact

www.chaletalbersmeervanlugano.nl is een website van chalet albers. Chalet albers is als volgt te bereiken:

Hescheweg 23 5342 CE Oss
06-51568225
info@chaletalbersmeervanlugano.nl

Meer weten ?

Voor meer informatie over de te boeken periodes, voorwaarden of tarieven, neemt u contact op met:

info@chaletalbersmeervanlugano.nl
Telefoon: (+31) (0)412 - 62 48 72
Mobiel: (+31) (0)6 - 22973366